Здравейте колеги.Отдавна си бях харесал Алфа 156 и дълго време си избирах.В крайна сметка преди два дни си купих една 2000 година 1.9 JTD нов внос от Италия
Преди да я купя я карах на сервиз да я погледнат и общо взето обичаиините неща за смяна - предни долни носачи и един горен + тампони на стабилизиращата щтанга.Спазарихме се с продавача за тези неща,смъкна от цената
както и да е.Аз съм от София и си отидох веднага в магазина на Алфа,Фиат и Ланчиа на оборище и черковна.Там имат носачите с следната цена - долни по 210 лева,горни по 110.тампони на щтангата по 20 лева.Въпроса ми е следния и съм сигурен че и друг път е задаван - да си купувам от тия носачи или да дам моите за рециклиране,защото рециклирането е по 30 лева на носач и ще ми излезе не два пъти а даже три пъти по евтино
Някой който е рециклирал носачи моля да пише ще съм много благодарен на всякакъв съвет.От сега мога да предположа че всеки ще ми каже да си купя нови
но става въпрос да спестя някои лев че и консумативите сега като сменя ... оставам бая на червено
предварително благодаря !

Преди да я купя я карах на сервиз да я погледнат и общо взето обичаиините неща за смяна - предни долни носачи и един горен + тампони на стабилизиращата щтанга.Спазарихме се с продавача за тези неща,смъкна от цената

предварително благодаря !
Comment